GREENBEAN biedt op een prachtige locatie in het Diligentia theater verse broodjes, soepen, salades, sappen en diverse zoetigheden aan. We staan bekend om de goede koffie en werken zoveel mogelijk met eerlijke, pure organische producten.

We streven er naar om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Met GREENBEAN richten we ons op:

People:  mensen met elkaar verbinden en mensen niet buiten sluiten is essentieel voor ons bestaansrecht. We geloven dat mensen tot meer in staat zijn, dan ze zelf ooit hadden kunnen bedenken. Wat is mooier om mensen dit te laten ontdekken. We hebben de motivatie om het beste van de mensen naar boven te halen, dit geldt zowel voor de werknemers als voor de gasten. De elementen voelen, denken en passie & creativiteit verbinden we met elkaar. Dat doen we door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden om opgeleid te worden naar betaalde arbeid.

Planet: het milieu is onze toekomst. Ook bij GREENBEAN wordt gewerkt aan het milieu. Dit doen we door zo min mogelijk gebruik te maken van plastic verpakkingen en gebruik te maken van biologische afbreekbare materialen. Wij werken zo efficiënt mogelijk en produceren daardoor zo min mogelijk restafval. Papier dat wij niet meer gebruiken wordt gerecycled. We bieden onze Take Away producten zoveel mogelijk aan in papieren zakken.

Profit: we werken zoveel mogelijk met biologische, fairtrade, ambachtelijke en waar mogelijk lokale producten. Door het werken met biologische en verse producten zorgen we voor een gezonde en lekkere smaak belevenis voor elk moment van de dag.

 

“We bieden gasten een voortreffelijke lunchervaring door middel van het creëren van (h)eerlijke gerechten met bijzondere medewerkers.”

Wij maken op onze site gebruik van cookies.